Starta chatt

En helt anonym upplevelse både för dig och för oss

Anonymt chattande på Rabbla.se – din integritet är vår prioritet

I den digitala världen vi lever i idag är integritet och säkerhet mer viktigt än någonsin. På Rabbla.se tar vi dessa frågor på största allvar. Vi är stolta över att erbjuda en plattform där du kan chatta helt anonymt, utan att behöva oroa dig för din personliga information.

Fullständig anonymitet

När du chattar på Rabbla.se behöver du inte avslöja någon personlig information. Du behöver inte skapa ett konto, du behöver inte ge oss ditt namn, och du behöver inte berätta var du kommer ifrån. Allt du behöver göra är att öppna webbplatsen och börja chatta. Det är så enkelt.

Inga cookies

Vi använder inte marknadsföringscookies för att ge dig reklam eller spåra din aktivitet eller för att lagra information om dina besök. När du använder Rabbla.se kan du vara säker på att ditt besök är helt privat och att din webbläsarhistorik förblir precis som den är - din egen.

Inga besöksloggar

Vi sparar inte heller några besöksloggar. När du chattar på Rabbla.se är dina konversationer helt privata. När chatten är över, är den över och din användare raderas. Det finns inga permanenta register eller loggar att oroa sig för.

Din integritet är vår prioritet

På Rabbla.se är din integritet vår högsta prioritet. Vi är stolta över att erbjuda en plats där människor kan kommunicera fritt och öppet, utan att behöva oroa sig för sin personliga information. Oavsett om du letar efter en plats att dela dina tankar, eller om du bara vill ha någon att prata med, är Rabbla.se platsen för dig.